Un quilo de leite en po convértese en catro ao volver ser líquida

A capacidade das cisternas que viaxan a Francia para traer leite a España teñen unha capacidade que varía entre os 20.000 e os 30.000 litros de leite líquido. A súa capacidade multiplícase por catro no caso do leite en po.

Por cada quilo de leite deshidratada que cargan, unha vez rehidratada e volta a converter en líquida as empresas encargadas do proceso de transformación poden obter catro quilos de produto. É habitual, segundo explican condutores consultados que fan a ruta do leite, que carguen ese produto en po en Francia logo de descargar na mesma industria a nata que levan desde España.

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s